Talkshow M gemist? NASA gaat de ruimte weer in, maar waarheen?

Talkshow M gemist? NASA gaat de ruimte weer in, maar waarheen?

Talkshow M gemist? NASA gaat de ruimte weer in, maar waarheen? Het zijn spannende tijden voor de ruimtevaart. De NASA zal op korte termijn bekend maken wat hun nieuwe ruimtemissie wordt. Er zal een keuze worden gemaakt tussen een reis naar de komeet Churri of de maan Titan, de ring om Saturnus. De missies kunnen ons meer vertellen over de geschiedenis van de aarde. De talkshow M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Professor Heino Falcke over foto van zwart gat Bekijk deze video » Nieuwsuur bespreekt fantastische nieuwe documentaire Apollo 11 Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? NASA gaat de ruimte weer in, maar waarheen?

Het zijn spannende tijden voor de ruimtevaart. De NASA zal op korte termijn bekend maken wat hun nieuwe ruimtemissie wordt. Er zal een keuze worden gemaakt tussen een reis naar de komeet Churri of de maan Titan, de ring om Saturnus. De missies kunnen ons meer vertellen over de geschiedenis van de aarde.

De talkshow M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? NASA gaat de ruimte weer in, maar waarheen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV