Temptation Island VIPS: waren Thomas en Yasmin wel echt een stel?

Temptation Island VIPS: waren Thomas en Yasmin wel echt een stel?

Temptation Island VIPS: waren Thomas en Yasmin wel echt een stel? Thomas Cox en Yasmin Karssing zijn dit seizoen als stel te zien in Temptation Island VIPS. Nu gaan de geruchten dat het stel helemaal niet samen was toen ze aan het programma meededen. Thomas is daar duidelijk over: "Complete bullshit." Schop huis uit"Ik heb die geruchten ook gehoord. Complete bullshit kan ik je vertellen", aldus Cox. Het is overigens niet zo dat het stel altijd hand in hand met elkaar over straat gaat. "We hebben inderdaad een paar downs gehad. Het is ook even uit geweest. Dat hebben we ook altijd eerlijk gezegd. Soms dan ben je even boos op elkaar en sla je elkaar de hersens in en schop je haar even het huis uit." Bekijk het hele fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Temptation Island VIPS 2019: 'Heftigste seizoen ooit' Bekijk deze video » Temptation Island VIPS: bekijk voorproefje van eerste aflevering Bekijk deze video » Verleidster Mira heeft zin in Temptation Island VIPS: "Verleiden ging heel makkelijk" Bekijk deze video »
TV :

Thomas Cox en Yasmin Karssing zijn dit seizoen als stel te zien in Temptation Island VIPS. Nu gaan de geruchten dat het stel helemaal niet samen was toen ze aan het programma meededen. Thomas is daar duidelijk over: "Complete bullshit."

Schop huis uit
"Ik heb die geruchten ook gehoord. Complete bullshit kan ik je vertellen", aldus Cox. Het is overigens niet zo dat het stel altijd hand in hand met elkaar over straat gaat. "We hebben inderdaad een paar downs gehad. Het is ook even uit geweest. Dat hebben we ook altijd eerlijk gezegd. Soms dan ben je even boos op elkaar en sla je elkaar de hersens in en schop je haar even het huis uit." Bekijk het hele fragment van Shownieuws hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Temptation Island VIPS: waren Thomas en Yasmin wel echt een stel? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV