Femke Halsema blikt terug op afgelopen jaar als burgemeester Amsterdam

Femke Halsema blikt terug op afgelopen jaar als burgemeester Amsterdam

Femke Halsema blikt terug op afgelopen jaar als burgemeester Amsterdam Het is een jaar en twee dagen geleden dat Femke Halsema werd gebeld met de vraag of ze burgemeester van Amsterdam zou willen worden. Inmiddels vervult ze deze functie alweer bijna een jaar. Halsema is bij de talkshow M te gast om terug te blikken op het afgelopen bewogen jaar, bekijk het gesprek met Margriet van der Linden in bovenstaande video. M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Powned bezoekt autobeurs in de RAI: 'We hebben een gezonde hekel aan Groenlinks en Femke Halsema' Bekijk deze video » Opvallende oproep Femke Halsema: 'Voer voetbalsupporters vandaag niet dronken' Bekijk deze video »
Talkshow :
Femke Halsema blikt terug op afgelopen jaar als burgemeester Amsterdam

Het is een jaar en twee dagen geleden dat Femke Halsema werd gebeld met de vraag of ze burgemeester van Amsterdam zou willen worden. Inmiddels vervult ze deze functie alweer bijna een jaar. Halsema is bij de talkshow M te gast om terug te blikken op het afgelopen bewogen jaar, bekijk het gesprek met Margriet van der Linden in bovenstaande video.

M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Femke Halsema blikt terug op afgelopen jaar als burgemeester Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV