Laatste 6 Inside: zo nemen Albert Verlinde en Jan Versteegh afscheid

Laatste 6 Inside: zo nemen Albert Verlinde en Jan Versteegh afscheid

Albert Verlinde en Jan Versteegh hebben vrijdagavond de allerlaatste aflevering van 6 Inside gepresenteerd. Het duo moest afscheid nemen van het entertainmentprogramma vanwege tegenvallende kijkcijfers.

Kijkcijfers bleven laag
Verlinde zorgde voor behoorlijk wat ophef door ineens voor SBS een grote concurrent van RTL Boulevard op televisie te brengen. De verwachtingen waren dan ook hooggespannen, maar 6 Inside kon deze niet waarmaken. Deskundigen haakten af en de kijkcijfers bleven laag.

Versteegh bedankt kijkers voor volhouden
Versteegh liet in de laatste uitzending weten dat ze het programma met veel plezier hebben gemaakt. Ook worden alle collega’s bedankt. En Versteegh kan het niet laten om ook ‘de kijkers die er waren’ te bedanken dat ze hebben ‘volgehouden’.

Bekijk de laatste uitzending van 6 Inside hieronder.

Laatste 6 Inside: zo nemen Albert Verlinde en Jan Versteegh afscheid Albert Verlinde en Jan Versteegh hebben vrijdagavond de allerlaatste aflevering van 6 Inside gepresenteerd. Het duo moest afscheid nemen van het entertainmentprogramma vanwege tegenvallende kijkcijfers. Kijkcijfers bleven laagVerlinde zorgde voor behoorlijk wat ophef door ineens voor SBS een grote concurrent van RTL Boulevard op televisie te brengen. De verwachtingen waren dan ook hooggespannen, maar 6 Inside kon deze niet waarmaken. Deskundigen haakten af en de kijkcijfers bleven laag. Versteegh bedankt kijkers voor volhoudenVersteegh liet in de laatste uitzending weten dat ze het programma met veel plezier hebben gemaakt. Ook worden alle collega’s bedankt. En Versteegh kan het niet laten om ook ‘de kijkers die er waren’ te bedanken dat ze hebben ‘volgehouden’. Bekijk de laatste uitzending van 6 Inside hieronder. Patty Brard over Johan Derksen: "Is zijn kapper dood?" Bekijk deze video » ‘Wesley Sneijder aangehouden na vernielen auto’ Bekijk deze video »
TV :
Laatste 6 Inside: zo nemen Albert Verlinde en Jan Versteegh afscheid
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Laatste 6 Inside: zo nemen Albert Verlinde en Jan Versteegh afscheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV