Jessie uit Utopia krijgt heftig nieuws en is ontroostbaar

Jessie uit Utopia krijgt heftig nieuws en is ontroostbaar

Jessie uit Utopia krijgt heftig nieuws en is ontroostbaar Utopiaan Jessie krijgt een heftige brief van het thuisfront. Als hij klaar is met lezen barst hij in tranen uit en is ontroostbaar. Het blijkt dat zijn opa een zeer zware operatie moet ondergaan vanwege een bloedprop. "Dit soort dingen was ik zo bang voor..." Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Utopia: Franny in tranen tijdens heftig gesprek met Brandon Bekijk deze video » De hoogtepunten van Utopia van deze week Bekijk deze video »
TV :

Utopiaan Jessie krijgt een heftige brief van het thuisfront. Als hij klaar is met lezen barst hij in tranen uit en is ontroostbaar. Het blijkt dat zijn opa een zeer zware operatie moet ondergaan vanwege een bloedprop. "Dit soort dingen was ik zo bang voor..."

Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jessie uit Utopia krijgt heftig nieuws en is ontroostbaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: prijs, operatie, ring, sbs, utopia, opa, tv-programma, gouden televizier-ring, televizier, televizier-ring, fragment, video, nieuws, brief, post, sbs 6, youtube-kanaal, terugkijken, bang

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.