René Verschuur verloor zijn dochter bij aanslag Utrecht: "Fuck, ik word beschoten!"

René Verschuur verloor zijn dochter bij aanslag Utrecht: "Fuck, ik word beschoten!"

René Verschuur vertelt zijn emotionele verhaal in Pauw. Zijn 19-jarige dochter Roos was één van de dodelijke slachtoffers van de aanslag in Utrecht, waarvoor Gökmen T. verantwoordelijk wordt gehouden. "'Fuck, ik word beschoten!' Dat waren haar laatste woorden."

Belletje naar werk
Roos zat in de tram en belde met haar werk. Op dat moment begon T. aan zijn dodelijke schietpartij, waarna Roos de woorden "Fuck, ik word beschoten!" door de telefoon schreeuwde. René Verschuur kreeg vervolgens direct telefoon van het werk van zijn dochter. Verschuur belde hierna onmiddellijk met 112, maar die konden hem niet te woord staan vanwege een aanslag in Utrecht. "Toen dacht ik: nee, mijn God..."

Bekijk het hele fragment hieronder.

<em>René Verschuur</em> verloor zijn dochter bij <em>aanslag Utrecht</em>: &quot;Fuck, ik word beschoten!&quot; René Verschuur vertelt zijn emotionele verhaal in Pauw. Zijn 19-jarige dochter Roos was één van de dodelijke slachtoffers van de aanslag in Utrecht, waarvoor Gökmen T. verantwoordelijk wordt gehouden. "'Fuck, ik word beschoten!' Dat waren haar laatste woorden." 'Tramschutter' Gökmen T. verschijnt voor de rechter Bekijk deze video » Belletje naar werkRoos zat in de tram en belde met haar werk. Op dat moment begon T. aan zijn dodelijke schietpartij, waarna Roos de woorden "Fuck, ik word beschoten!" door de telefoon schreeuwde. René Verschuur kreeg vervolgens direct telefoon van het werk van zijn dochter. Verschuur belde hierna onmiddellijk met 112, maar die konden hem niet te woord staan vanwege een aanslag in Utrecht. "Toen dacht ik: nee, mijn God..." Bekijk het hele fragment hieronder.
Talkshow :
René Verschuur verloor zijn dochter bij aanslag Utrecht: "Fuck, ik word beschoten!"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René Verschuur verloor zijn dochter bij aanslag Utrecht: "Fuck, ik word beschoten!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV