Vanavond bij Pauw: onder adnere Xander van der Wulp, Wouter de Winther

Vanavond bij Pauw: onder adnere Xander van der Wulp, Wouter de Winther

Vanavond zijn bij Pauw onder ander Xander van der Wulp en Wouter de Winther te gast. Daarnaast zullen er medewerkers van tbs-klinieken aanschuiven.

Xander van Wulp en Wouter de Winther zullen praten over de aanstelling van de nieuwe voorzitter van het Europees Parlement. Frans Timmermans greep naast deze functie. De medewerkers van de tbs-klinieken praten over de wereld van tbs.

Vanavond bij Pauw: onder adnere Xander van der Wulp, Wouter de Winther Vanavond zijn bij Pauw onder ander Xander van der Wulp en Wouter de Winther te gast. Daarnaast zullen er medewerkers van tbs-klinieken aanschuiven. Xander van Wulp en Wouter de Winther zullen praten over de aanstelling van de nieuwe voorzitter van het Europees Parlement. Frans Timmermans greep naast deze functie. De medewerkers van de tbs-klinieken praten over de wereld van tbs. Bekijk ook Pauw gemist? Minister Wopke Hoekstra wil af van het vele witwassen in Nederland Bekijk deze video » Pauw gemist? Minister Wopke Hoekstra lijkt niet bereid accijns op tabak te verhogen Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Pauw: onder adnere Xander van der Wulp, Wouter de Winther
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Pauw: onder adnere Xander van der Wulp, Wouter de Winther of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV