Indrukwekkende beelden: volledige zonsverduistering te zien in Chili

Indrukwekkende beelden: volledige zonsverduistering te zien in Chili

Indrukwekkende beelden: volledige zonsverduistering te zien in Chili Zuid-Amerika heeft te maken gehad met een totale zonsverduistering. Vooral in de Chileense regio Coquimbo was de verduistering goed te zien. Er waren dan ook duizenden mensen op af gekomen, en uiteraard was er ook een cameraploeg aanwezig. Die filmde indrukwekkende beelden van de verduistering. Flinke stroomstoring in Zuid-Amerika, heel Argentinië en Uruguay zonder stroom Bekijk deze video »
Buitenland :

Zuid-Amerika heeft te maken gehad met een totale zonsverduistering. Vooral in de Chileense regio Coquimbo was de verduistering goed te zien. Er waren dan ook duizenden mensen op af gekomen, en uiteraard was er ook een cameraploeg aanwezig. Die filmde indrukwekkende beelden van de verduistering.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Indrukwekkende beelden: volledige zonsverduistering te zien in Chili of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: chili, amerika, verduistering, live, zuid amerika, zonsverduistering, gratis, regio, video, rtl, nieuws, rtl nieuws

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.