Voorbeschouwing halve finale Nederland - Zweden: "Beerensteyn in de basis"

Voorbeschouwing halve finale Nederland - Zweden: "Beerensteyn in de basis"

Vanavond (3 juli) is het om 21.00 uur zo ver. Dan bepalen Nederland en Zweden wie de tegenstander van de Verenigde Staten wordt, in de finale van het WK vrouwenvoetbal. Volgens de analitici zal het nu echt gaan gebeuren: Lineth Beerensteyn neemt de basisplaats van Shanice van de Sanden over.

Thuisstad
Dat zal Van de Sanden niet vrolijk maken, want uitgerekend vanavond spelen ze in haar thuisstad Lyon, waar ze speelt bij de plaatselijke Olympique. Toch moet gezegd worden dat Van de Sanden niet in haar beste vorm steekt, terwijl Beerensteyn al een aantal goede invalbeurten heeft gehad. Ook komt Beerensteyn steeds vroeger; tegen Italië viel ze na 55 minuten in.

Bekijk de volledige voorbeschouwing hieronder.

Voorbeschouwing halve finale <em>Nederland - Zweden</em>: &quot;Beerensteyn in de basis&quot; Vanavond (3 juli) is het om 21.00 uur zo ver. Dan bepalen Nederland en Zweden wie de tegenstander van de Verenigde Staten wordt, in de finale van het WK vrouwenvoetbal. Volgens de analitici zal het nu echt gaan gebeuren: Lineth Beerensteyn neemt de basisplaats van Shanice van de Sanden over. Het WK-kapsel van Shanice van der Sanden is 'bijzonder' Bekijk deze video » Voorbeschouwing Oranje Leeuwinnen: wordt Shanice van de Sanden gewisseld? Bekijk deze video » ThuisstadDat zal Van de Sanden niet vrolijk maken, want uitgerekend vanavond spelen ze in haar thuisstad Lyon, waar ze speelt bij de plaatselijke Olympique. Toch moet gezegd worden dat Van de Sanden niet in haar beste vorm steekt, terwijl Beerensteyn al een aantal goede invalbeurten heeft gehad. Ook komt Beerensteyn steeds vroeger; tegen Italië viel ze na 55 minuten in. Bekijk de volledige voorbeschouwing hieronder.
Voetbal :
Voorbeschouwing halve finale Nederland - Zweden: "Beerensteyn in de basis"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Voorbeschouwing halve finale Nederland - Zweden: "Beerensteyn in de basis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV