The Lion King is in aantocht: Disney geeft uniek kijkje achter de schermen

The Lion King is in aantocht: Disney geeft uniek kijkje achter de schermen

De live action-versie van The Lion King is in aantocht. Op woensdag 17 juli gaat de Disneyfilm in première, en het lijkt op voorhand al een enorm succes te worden; de trailer sloeg in als een bom. Disney geeft je een uniek kijkje achter de schermen bij de opnames.

Studio
Veel van de daadwerkelijke 'opnames' gebeurden in de studio. Acteurs hoefden namelijk niet in beeld te komen en slechts hun stem in te spreken. Regisseur Jon Favreau blijft dicht bij het origineel, maar van alle stemmen uit de animatiefilm uit 1994 keert alleen James Earl Jones terug als vader Mufasa. Verder wordt wél weer gebruik gemaakt van muziek van Hans Zimmer en Elton John.

The Lion King is vanaf woensdag 17 juli te zien in de Nederlandse bioscoop.

The Lion King is in aantocht: Disney geeft uniek kijkje achter de schermen De live action-versie van The Lion King is in aantocht. Op woensdag 17 juli gaat de Disneyfilm in première, en het lijkt op voorhand al een enorm succes te worden; de trailer sloeg in als een bom. Disney geeft je een uniek kijkje achter de schermen bij de opnames. Trailer The Lion King Bekijk deze trailer » StudioVeel van de daadwerkelijke 'opnames' gebeurden in de studio. Acteurs hoefden namelijk niet in beeld te komen en slechts hun stem in te spreken. Regisseur Jon Favreau blijft dicht bij het origineel, maar van alle stemmen uit de animatiefilm uit 1994 keert alleen James Earl Jones terug als vader Mufasa. Verder wordt wél weer gebruik gemaakt van muziek van Hans Zimmer en Elton John. The Lion King is vanaf woensdag 17 juli te zien in de Nederlandse bioscoop.
Film :
The Lion King is in aantocht: Disney geeft uniek kijkje achter de schermen
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Lion King is in aantocht: Disney geeft uniek kijkje achter de schermen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV