Terugkijken: Oranje Leeuwinnen emotioneel na fluitsignaal halve finale

Terugkijken: Oranje Leeuwinnen emotioneel na fluitsignaal halve finale

Terugkijken: Oranje Leeuwinnen emotioneel na fluitsignaal halve finale De emoties liepen hoog op bij de voetbalsters van het Nederlands dameselftal toen het fluitsignaal klonk na de halve finale tegen Zweden. De Oranje Leeuwinnen wonnen met 1 – 0 en scoorden hiermee een plek in de WK-finale. Dolblije reactiesDe voetbalsters waren dolblij met de zege, keepster Sari van Veenendaal werd emotioneel nadat de scheidsrechter de wedstrijd affloot. Bekijk de mooie beelden in de NOS-video hierboven. Het Nederlands dameselftal speelt zondag 7 juli om 17.00 uur de WK-finale tegen de Verenigde Staten, deze wedstrijd is te zien op NPO 1. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen. Oranje Leeuwinnen reageren dolblij op behalen WK-finale Bekijk deze video » Nabeschouwing: Groenen schiet Oranje Leeuwinnen naar WK-finale Bekijk deze video »
Voetbal :
Terugkijken: Oranje Leeuwinnen emotioneel na fluitsignaal halve finale

De emoties liepen hoog op bij de voetbalsters van het Nederlands dameselftal toen het fluitsignaal klonk na de halve finale tegen Zweden. De Oranje Leeuwinnen wonnen met 1 – 0 en scoorden hiermee een plek in de WK-finale.

Dolblije reacties
De voetbalsters waren dolblij met de zege, keepster Sari van Veenendaal werd emotioneel nadat de scheidsrechter de wedstrijd affloot. Bekijk de mooie beelden in de NOS-video hierboven.

Het Nederlands dameselftal speelt zondag 7 juli om 17.00 uur de WK-finale tegen de Verenigde Staten, deze wedstrijd is te zien op NPO 1. Via Gids.tv kun je alles rond het WK Damesvoetbal 2019 en de Oranje Leeuwinnen volgen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: Oranje Leeuwinnen emotioneel na fluitsignaal halve finale of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV