Duncan Laurence gehuldigd in geboorteplaats Hellevoetsluis

Duncan Laurence gehuldigd in geboorteplaats Hellevoetsluis

Sinds hij het Songfestival heeft gewonnen, stroomt de agenda van Duncan Laurence over van de optredens, interviews en andere verplichtingen. Vandaag (4 juli) keerde hij eindelijk terug naar zijn geboorteplaats Hellevoetsluis, waar de zanger gehuldigd werd.

Prinsehuis
Laurence werd ontvangen door de burgemeester in de trouwzaal van het Prinsehuis. Daar kreeg de winnaar van het Eurovisie Songfestival de Jan Blankenspeld van burgemeester Milènne Junius. Buiten stonden talloze dorpsgenoten hem op te wachten, om Laurence te trakteren op een welverdiend applaus. Ook zongen ze luidkeels mee met zijn hit 'Arcade'.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Duncan Laurence gehuldigd in geboorteplaats Hellevoetsluis Sinds hij het Songfestival heeft gewonnen, stroomt de agenda van Duncan Laurence over van de optredens, interviews en andere verplichtingen. Vandaag (4 juli) keerde hij eindelijk terug naar zijn geboorteplaats Hellevoetsluis, waar de zanger gehuldigd werd. Gegarandeerd kippenvel: bekijk terug hoe Duncan Laurence te horen krijgt dat hij wint! Bekijk deze video » PrinsehuisLaurence werd ontvangen door de burgemeester in de trouwzaal van het Prinsehuis. Daar kreeg de winnaar van het Eurovisie Songfestival de Jan Blankenspeld van burgemeester Milènne Junius. Buiten stonden talloze dorpsgenoten hem op te wachten, om Laurence te trakteren op een welverdiend applaus. Ook zongen ze luidkeels mee met zijn hit 'Arcade'. Bekijk het hele fragment hieronder.
Songfestival :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Duncan Laurence gehuldigd in geboorteplaats Hellevoetsluis of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: eurovisie songfestival, burgemeester, 4 juli, Songfestival, winnaar, hellevoetsluis, agenda, trouwzaal, applaus, geboorteplaats, fragment, video, zanger, eurovisie, Arcade, duncan laurence

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.