Duncan Laurence gehuldigd in geboorteplaats Hellevoetsluis

Duncan Laurence gehuldigd in geboorteplaats Hellevoetsluis

Sinds hij het Songfestival heeft gewonnen, stroomt de agenda van Duncan Laurence over van de optredens, interviews en andere verplichtingen. Vandaag (4 juli) keerde hij eindelijk terug naar zijn geboorteplaats Hellevoetsluis, waar de zanger gehuldigd werd.

Prinsehuis
Laurence werd ontvangen door de burgemeester in de trouwzaal van het Prinsehuis. Daar kreeg de winnaar van het Eurovisie Songfestival de Jan Blankenspeld van burgemeester Milènne Junius. Buiten stonden talloze dorpsgenoten hem op te wachten, om Laurence te trakteren op een welverdiend applaus. Ook zongen ze luidkeels mee met zijn hit 'Arcade'.

Bekijk het hele fragment hieronder.

<em>Duncan Laurence</em> gehuldigd in geboorteplaats <em>Hellevoetsluis</em> Sinds hij het Songfestival heeft gewonnen, stroomt de agenda van Duncan Laurence over van de optredens, interviews en andere verplichtingen. Vandaag (4 juli) keerde hij eindelijk terug naar zijn geboorteplaats Hellevoetsluis, waar de zanger gehuldigd werd. Gegarandeerd kippenvel: bekijk terug hoe Duncan Laurence te horen krijgt dat hij wint! Bekijk deze video » PrinsehuisLaurence werd ontvangen door de burgemeester in de trouwzaal van het Prinsehuis. Daar kreeg de winnaar van het Eurovisie Songfestival de Jan Blankenspeld van burgemeester Milènne Junius. Buiten stonden talloze dorpsgenoten hem op te wachten, om Laurence te trakteren op een welverdiend applaus. Ook zongen ze luidkeels mee met zijn hit 'Arcade'. Bekijk het hele fragment hieronder.
Songfestival :
Duncan Laurence gehuldigd in geboorteplaats Hellevoetsluis
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Duncan Laurence gehuldigd in geboorteplaats Hellevoetsluis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV