Oranjeleeuwinnen zetten hotel op zijn kop na elke overwinning

Oranjeleeuwinnen zetten hotel op zijn kop na elke overwinning

Oranjeleeuwinnen zetten hotel op zijn kop na elke overwinning De Nederlandse voetbaldames hebben gisteravond (3 juli) een historische prestatie geleverd. Door de overwinning op Zweden staan ze voor het eerst in de geschiedenis in de finale van het WK vrouwenvoetbal. En dat moest uiteraard gevierd worden in het hotel. Claudia de Breij zingt met Oranje Leeuwinnen na overwinning Bekijk deze video » Claudia de BreijWederom zingt de voltallige selectie uit volle borst het WK-nummer 'Zie die leeuwinnen' van Claudia de Breij mee. Het feest werd tot in de late uurtjes doorgezet, maar de focus moet nu op het binnenhalen van de prijs. Zondag 7 juli staat de finale tegen de Verenigde Staten om 17.00 uur op het programma. Bekijk de beelden hierboven. Oranjeleeuwinnen vieren groot feest in hotel na Nederland - Japan Bekijk deze video »
Voetbal :
Oranjeleeuwinnen zetten hotel op zijn kop na elke overwinning

De Nederlandse voetbaldames hebben gisteravond (3 juli) een historische prestatie geleverd. Door de overwinning op Zweden staan ze voor het eerst in de geschiedenis in de finale van het WK vrouwenvoetbal. En dat moest uiteraard gevierd worden in het hotel.

Claudia de Breij
Wederom zingt de voltallige selectie uit volle borst het WK-nummer 'Zie die leeuwinnen' van Claudia de Breij mee. Het feest werd tot in de late uurtjes doorgezet, maar de focus moet nu op het binnenhalen van de prijs. Zondag 7 juli staat de finale tegen de Verenigde Staten om 17.00 uur op het programma.

Bekijk de beelden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Oranjeleeuwinnen zetten hotel op zijn kop na elke overwinning of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV