Claudia de Breij: "De Oranjeleeuwinnen zeiden: 'Dit moet je opnemen!'"

Claudia de Breij: "De Oranjeleeuwinnen zeiden: 'Dit moet je opnemen!'"

Claudia de Breij vertelt bij Pauw over de totstandkoming van haar lied 'Zie die Leeuwinnen', speciaal geschreven voor het WK Vrouwenvoetbal. "Ze zeiden: 'Dit moet je opnemen, dit wordt ons liedje! Dat gaan we draaien in de kleedkamer!'"

Oudejaarsconference
In eerste instantie was De Breij alleen van plan om de voetbaldames te volgen als 'studiemateriaal' voor de Oudejaarsconference, omdat het WK één van de belangrijkste sportevenementen van het jaar is. Nadat ze werd gevraagd een praatje in Zeist (het epicentrum van het Nederlandse voetbal) te houden, besloot ze een lied te maken - want dat was er nog niet voor de vrouwen.

Bekijk het hele fragment hieronder.

<em>Claudia de Breij</em>: &quot;De Oranjeleeuwinnen zeiden: 'Dit moet je opnemen!'&quot; Claudia de Breij vertelt bij Pauw over de totstandkoming van haar lied 'Zie die Leeuwinnen', speciaal geschreven voor het WK Vrouwenvoetbal. "Ze zeiden: 'Dit moet je opnemen, dit wordt ons liedje! Dat gaan we draaien in de kleedkamer!'" Claudia de Breij zingt live voetballied Zie Die Leeuwinnen Bekijk deze video » Claudia de Breij zingt met Oranje Leeuwinnen na overwinning Bekijk deze video » OudejaarsconferenceIn eerste instantie was De Breij alleen van plan om de voetbaldames te volgen als 'studiemateriaal' voor de Oudejaarsconference, omdat het WK één van de belangrijkste sportevenementen van het jaar is. Nadat ze werd gevraagd een praatje in Zeist (het epicentrum van het Nederlandse voetbal) te houden, besloot ze een lied te maken - want dat was er nog niet voor de vrouwen. Bekijk het hele fragment hieronder.
Muziek :
Claudia de Breij: "De Oranjeleeuwinnen zeiden: 'Dit moet je opnemen!'"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Claudia de Breij: "De Oranjeleeuwinnen zeiden: 'Dit moet je opnemen!'" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV