Michael P. ook na hoger beroep veroordeeld tot 28 jaar cel en tbs

Michael P. ook na hoger beroep veroordeeld tot 28 jaar cel en tbs

Michael P. ook na hoger beroep veroordeeld tot 28 jaar cel en tbs Vandaag deed de rechtbank in Arnhem uitspraak in het hoger beroep dat door Michael P. was aangespannen. Het hof is bij de strafmaat gebleven, wat inhoudt dat Michael P. voor de moord op Anne Faber veroordeeld wordt tot 28 jaar cel en tbs. Ook moet hij een schadevergoeding betalen aan de familie van Faber. Vader Anne Faber: 'Onacceptabel als Michael P. ooit vrij komt' Bekijk deze video » Zaak Anne Faber: bekijk samenvatting van hoger beroep Michael P. Bekijk deze video » Slotwoord Michael P.: 'Ik heb Anne Faber met respect behandeld' Bekijk deze video »
Misdaad :
Michael P. ook na hoger beroep veroordeeld tot 28 jaar cel en tbs

Vandaag deed de rechtbank in Arnhem uitspraak in het hoger beroep dat door Michael P. was aangespannen. Het hof is bij de strafmaat gebleven, wat inhoudt dat Michael P. voor de moord op Anne Faber veroordeeld wordt tot 28 jaar cel en tbs. Ook moet hij een schadevergoeding betalen aan de familie van Faber.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Michael P. ook na hoger beroep veroordeeld tot 28 jaar cel en tbs of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV