Interview Astrid Holleeder: ‘Levenslange straf Willem voelt heel dubbel’

Interview Astrid Holleeder: ‘Levenslange straf Willem voelt heel dubbel’

Interview Astrid Holleeder: ‘Levenslange straf Willem voelt heel dubbel’ Astrid Holleeder heeft een uitgebreid interview gegeven aan de NOS. De zus van Willem, die tegen hem getuigde, laat weten dat de uitspraak van een levenslange straf ‘heel dubbel’ voelt. ‘Geen andere keuze’“Enerzijds heel blij dat er eindelijk na zo veel jaar gerechtigheid is”, vertelt Astrid. “Anderzijds is het heel verdrietig dat het zo ver heeft moeten komen, dat we geen andere keuze hadden dan hem aan justitie uit te leveren.” Bekijk het hele interview met Astrid Holleeder hierboven. Geluidsopnames en JudasAstrid heeft de afgelopen jaren in het geheim geluidsopnames gemaakt van Willem en bracht de bestseller Judas uit met haar verhaal over haar broer. Gisteren deed de rechter uitspraak in de zaak en oordeelde dat er genoeg bewijs was om Willem levenslang op te leggen. Zware dag voor zussen Willem Holleeder, die eindelijk weer "kunnen leven" Bekijk deze video » Bekijk openhartig verhaal Astrid Holleeder bij RTL Boulevard Bekijk deze video »
Misdaad :
Interview Astrid Holleeder: ‘Levenslange straf Willem voelt heel dubbel’

Astrid Holleeder heeft een uitgebreid interview gegeven aan de NOS. De zus van Willem, die tegen hem getuigde, laat weten dat de uitspraak van een levenslange straf ‘heel dubbel’ voelt.

‘Geen andere keuze’
“Enerzijds heel blij dat er eindelijk na zo veel jaar gerechtigheid is”, vertelt Astrid. “Anderzijds is het heel verdrietig dat het zo ver heeft moeten komen, dat we geen andere keuze hadden dan hem aan justitie uit te leveren.” Bekijk het hele interview met Astrid Holleeder hierboven.

Geluidsopnames en Judas
Astrid heeft de afgelopen jaren in het geheim geluidsopnames gemaakt van Willem en bracht de bestseller Judas uit met haar verhaal over haar broer. Gisteren deed de rechter uitspraak in de zaak en oordeelde dat er genoeg bewijs was om Willem levenslang op te leggen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Interview Astrid Holleeder: ‘Levenslange straf Willem voelt heel dubbel’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV