Welke nieuwe programma's kun je verwachten deze zomer?

Welke nieuwe programma's kun je verwachten deze zomer?

Welke nieuwe programma's kun je verwachten deze zomer? De zomerperiode is normaal gesproken de komkommertijd op televisie. Weinig interessante programma's en de meeste nieuwe programma's worden bewaard tot september. Maar wat kunnen we deze zomer wél verwachten? NPOOmroepdirecteur Frans Klein van de NPO vertelt dat de publieke omroep vooral in de vroege avond een andere programmering heeft, met onder meer veel sport. Ook heeft de NPO meerdere programma's aangekocht, wat nu al terug te zien is met uitzendingen van Killing Eve en The Great British Bake Off en een hele reeks detectiveseries. Killing Eve seizoen 2 vanaf 30 juni te zien bij de NPO Bekijk deze video » RTLPeter van der Vorst, de kersverse directeur van RTL, heeft een op het oog interessante vervanger gevonden voor Goede tijden, slechte tijden: de nieuwe kennisquiz Ik weet er alles van!, gepresenteerd door Ruben Nicolai. Inmiddels is ook Het Spaanse Dorp: Polopos begonnen. Uiteraard is ook Zomer met Art nog steeds bezig, maar dat is geen groot succes. Eerste beelden Het Spaanse Dorp: Polopos Bekijk deze video » TalpaTot slot komt Marco Louwerens, de programmadirecteur van Talpa, aan het woord. Op de zaterdagavond zendt SBS 6 de muzikale spelshow Thank You for the Music uit. Verder is Secret Life of the Zoo begonnen, waarin je achter de schermen kijkt bij een Britse dierentuin. Daarnaast begint op 22 juli Trouwen in het buitenland, waarin stellen die per se in het buitenland willen trouwen worden gevolgd. Bekijk de hele reportage hierboven. Soundos shockeert: steekt hand in broek om weer adem te kunnen halen Bekijk deze video »
TV :
Welke nieuwe programma's kun je verwachten deze zomer?

De zomerperiode is normaal gesproken de komkommertijd op televisie. Weinig interessante programma's en de meeste nieuwe programma's worden bewaard tot september. Maar wat kunnen we deze zomer wél verwachten?

NPO
Omroepdirecteur Frans Klein van de NPO vertelt dat de publieke omroep vooral in de vroege avond een andere programmering heeft, met onder meer veel sport. Ook heeft de NPO meerdere programma's aangekocht, wat nu al terug te zien is met uitzendingen van Killing Eve en The Great British Bake Off en een hele reeks detectiveseries.

RTL
Peter van der Vorst, de kersverse directeur van RTL, heeft een op het oog interessante vervanger gevonden voor Goede tijden, slechte tijden: de nieuwe kennisquiz Ik weet er alles van!, gepresenteerd door Ruben Nicolai. Inmiddels is ook Het Spaanse Dorp: Polopos begonnen. Uiteraard is ook Zomer met Art nog steeds bezig, maar dat is geen groot succes.

Talpa
Tot slot komt Marco Louwerens, de programmadirecteur van Talpa, aan het woord. Op de zaterdagavond zendt SBS 6 de muzikale spelshow Thank You for the Music uit. Verder is Secret Life of the Zoo begonnen, waarin je achter de schermen kijkt bij een Britse dierentuin. Daarnaast begint op 22 juli Trouwen in het buitenland, waarin stellen die per se in het buitenland willen trouwen worden gevolgd.

Bekijk de hele reportage hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Welke nieuwe programma's kun je verwachten deze zomer? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV