Prachtige beelden aankomst nieuwe vliegtuig Koning Willem-Alexander op Schiphol

Prachtige beelden aankomst nieuwe vliegtuig Koning Willem-Alexander op Schiphol

Prachtige beelden aankomst nieuwe vliegtuig Koning Willem-Alexander op Schiphol Vorige week mocht de pers al even rondkijken in het nieuwe regeringstoestel op vliegbasis Woensdrecht, waar het de afgelopen twee jaar is ingericht. Nu zijn daar dan ook schitterende beelden van de eerste aankomst op Schiphol. Koning achter stuurknuppel?Te zien is hoe de Boeing 737, onder begeleiding van de nodige voertuigen, binnenkomt op de luchthaven. Het is helaas niet duidelijk of Koning Willem-Alexander zelf achter de stuurknuppel zit. Wel was al bekend dat de Oranjes en/of bewindspersonen al snel de eerste vlucht zouden gaan maken. Het toestel, dat vol zit met de nieuwste technische snufjes, is in elk geval een lust voor het oog. Bekijk de beelden, die vanmorgen gemaakt zijn, hierboven. Bekijk ook Bekijk Huis ten Bosch van Willem-Alexander en Máxima na verbouwing Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander heeft een nieuw vliegtuig: een exclusief kijkje binnen Bekijk deze video »
Nieuws :
Prachtige beelden aankomst nieuwe vliegtuig Koning Willem-Alexander op Schiphol

Vorige week mocht de pers al even rondkijken in het nieuwe regeringstoestel op vliegbasis Woensdrecht, waar het de afgelopen twee jaar is ingericht. Nu zijn daar dan ook schitterende beelden van de eerste aankomst op Schiphol.

Koning achter stuurknuppel?
Te zien is hoe de Boeing 737, onder begeleiding van de nodige voertuigen, binnenkomt op de luchthaven. Het is helaas niet duidelijk of Koning Willem-Alexander zelf achter de stuurknuppel zit. Wel was al bekend dat de Oranjes en/of bewindspersonen al snel de eerste vlucht zouden gaan maken. Het toestel, dat vol zit met de nieuwste technische snufjes, is in elk geval een lust voor het oog. Bekijk de beelden, die vanmorgen gemaakt zijn, hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prachtige beelden aankomst nieuwe vliegtuig Koning Willem-Alexander op Schiphol of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV