Nieuw seizoen Louisa & Rowan: bekijk hier eerste beelden

Nieuw seizoen Louisa & Rowan: bekijk hier eerste beelden

Nieuw seizoen Louisa & Rowan: bekijk hier eerste beelden Vanavond gaat een nieuw seizoen van start van de realityserie Louisa & Rowan. Bekijk in bovenstaande video de eerste beelden van de serie rond het transgenderkoppel. Transitie en SongfestivalIn de video is te zien dat er weer veel staat te gebeuren dit seizoen. Rowan gaat verder met zijn transitie tot man en merkt dat hij een veel lagere stem krijgt. Ook heeft Louisa haar zinnen gezet op een optreden op het Eurovisie Songfestival. Hoe dat klinkt, is vanaf vanavond te volgen bij TLC. Het nieuwe seizoen van Louisa & Rowan is vanaf vanavond (donderdag 11 juli) wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC. Rowan van Louisa eindelijk verlost van borsten Bekijk deze video » Martien vertelt over het succes van Chateau Meiland: 'Fantastisch, zo emotioneel' Bekijk deze video »
TV :
Nieuw seizoen Louisa & Rowan: bekijk hier eerste beelden

Vanavond gaat een nieuw seizoen van start van de realityserie Louisa & Rowan. Bekijk in bovenstaande video de eerste beelden van de serie rond het transgenderkoppel.

Transitie en Songfestival
In de video is te zien dat er weer veel staat te gebeuren dit seizoen. Rowan gaat verder met zijn transitie tot man en merkt dat hij een veel lagere stem krijgt. Ook heeft Louisa haar zinnen gezet op een optreden op het Eurovisie Songfestival. Hoe dat klinkt, is vanaf vanavond te volgen bij TLC.

Het nieuwe seizoen van Louisa & Rowan is vanaf vanavond (donderdag 11 juli) wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Louisa & Rowan: bekijk hier eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV