Meghan Markle toch in laatste seizoen Suits

Meghan Markle toch in laatste seizoen Suits

<em>Meghan Markle</em> toch in laatste seizoen <em>Suits</em> Het negende en laatste seizoen van Suits wordt vanaf 17 juli uitgezonden. Meghan Markle was de grote ster en heeft de serie inmiddels verlaten. Maar de vrouw van prins Harry krijgt toch een ‘rol’ in de laatste reeks van Suits. Rachel toch in de serieHaar tegenspeler Patrick J. Adams vertelt in bovenstaande video hoe Meghan toch een aandeel krijgt in de serie. Zijn personage Mike Ross neemt contact op met zijn geliefde Rachel Zane (gespeeld door Markle), die in Seattle is achtergebleven, al zal ze niet daadwerkelijk in beeld zijn. Bekijk zijn hele uitleg in bovenstaande video. Dalende kijkcijfers na vertrek MeghanMarkle speelde vanaf 2011 de rol van Rachel in de advocatenserie. Na zeven seizoenen stapte ze uit de serie toen de actrice een relatie kreeg met prins Harry. Na haar vertrek daalden de kijkcijfers en lieten de makers weten te stoppen met Suits. Het laatste seizoen wordt vanaf 17 juli uitgezonden in Amerika, later zal deze voor Nederlandse kijkers via Netflix te zien zijn. Prins Harry en Meghan Markle plaatsen bijzondere vacature Bekijk deze video » Dit zijn de eerste beelden van Baby Archie van 8 weken oud Bekijk deze video »
Serie :
Meghan Markle toch in laatste seizoen Suits

Het negende en laatste seizoen van Suits wordt vanaf 17 juli uitgezonden. Meghan Markle was de grote ster en heeft de serie inmiddels verlaten. Maar de vrouw van prins Harry krijgt toch een ‘rol’ in de laatste reeks van Suits.

Rachel toch in de serie
Haar tegenspeler Patrick J. Adams vertelt in bovenstaande video hoe Meghan toch een aandeel krijgt in de serie. Zijn personage Mike Ross neemt contact op met zijn geliefde Rachel Zane (gespeeld door Markle), die in Seattle is achtergebleven, al zal ze niet daadwerkelijk in beeld zijn. Bekijk zijn hele uitleg in bovenstaande video.

Dalende kijkcijfers na vertrek Meghan
Markle speelde vanaf 2011 de rol van Rachel in de advocatenserie. Na zeven seizoenen stapte ze uit de serie toen de actrice een relatie kreeg met prins Harry. Na haar vertrek daalden de kijkcijfers en lieten de makers weten te stoppen met Suits.

Het laatste seizoen wordt vanaf 17 juli uitgezonden in Amerika, later zal deze voor Nederlandse kijkers via Netflix te zien zijn.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Meghan Markle toch in laatste seizoen Suits of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV