Rico Verhoeven gaat strijd aan met Badr Hari: "We gaan er nu een eind aan maken"

Rico Verhoeven gaat strijd aan met Badr Hari: "We gaan er nu een eind aan maken"

Rico Verhoeven gaat strijd aan met Badr Hari: "We gaan er nu een eind aan maken" Vandaag is het hoge woord er eindelijk uit: Rico Verhoeven en Badr Hari nemen het weer tegen elkaar op in de ring. Op 21 december zullen ze in het Gelredome in Arnhem de strijd met elkaar aan gaan. Rico Verhoeven is duidelijk: "We gaan er nu een eind aan maken." OpgaveVolgens Verhoeven was het vorige gevecht tussen de twee kemphanen, in december 2016, een "beetje raar". Toen gaf Hari op omdat hij beweerde geblesseerd te zijn aan zijn arm, waardoor Verhoeven het gevecht won. Daarna moesten alle boksfans lang wachten op een tweede gevecht, maar drie jaar later is het zover. Verhoeven: "Ik maak altijd af waar ik aan begonnen ben." Het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari is op 21 december 2019 te zien op Veronica. Jamal Ben Saddik wil tegen Rico Verhoeven boksen Bekijk deze video » Rico Verhoeven klaar met wachten op gevecht Badr Hari Bekijk deze video »
Sport :
Rico Verhoeven gaat strijd aan met Badr Hari: "We gaan er nu een eind aan maken"

Vandaag is het hoge woord er eindelijk uit: Rico Verhoeven en Badr Hari nemen het weer tegen elkaar op in de ring. Op 21 december zullen ze in het Gelredome in Arnhem de strijd met elkaar aan gaan. Rico Verhoeven is duidelijk: "We gaan er nu een eind aan maken."

Opgave
Volgens Verhoeven was het vorige gevecht tussen de twee kemphanen, in december 2016, een "beetje raar". Toen gaf Hari op omdat hij beweerde geblesseerd te zijn aan zijn arm, waardoor Verhoeven het gevecht won. Daarna moesten alle boksfans lang wachten op een tweede gevecht, maar drie jaar later is het zover. Verhoeven: "Ik maak altijd af waar ik aan begonnen ben."

Het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari is op 21 december 2019 te zien op Veronica.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rico Verhoeven gaat strijd aan met Badr Hari: "We gaan er nu een eind aan maken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV