Dylan Teuns wint zesde etappe Tour de France op La Planche des Belles Filles

Dylan Teuns wint zesde etappe Tour de France op La Planche des Belles Filles

Dylan Teuns wint zesde etappe Tour de France op La Planche des Belles Filles De Belg Dylan Teuns heeft de zesde etappe van de Tour de France 2019 op heroïsche wijze op zijn naam geschreven. Hij was onderdeel van een groepje vluchters, en kon de voorsprong samen met de Italiaan Giulio Ciccone tot het laatst volhouden. Op de waanzinnig steile La Planche des Belles Filles wist Teuns als eerste over de streep gekomen. De groep met favoriete volgde op ruim anderhalve minuut. Tour de France 2019: sammenvatting etappe 4 Bekijk deze video » Samenvatting vijfde etappe van Tour de France 2019 Bekijk deze video »
Wielrennen

De Belg Dylan Teuns heeft de zesde etappe van de Tour de France 2019 op heroïsche wijze op zijn naam geschreven. Hij was onderdeel van een groepje vluchters, en kon de voorsprong samen met de Italiaan Giulio Ciccone tot het laatst volhouden. Op de waanzinnig steile La Planche des Belles Filles wist Teuns als eerste over de streep gekomen. De groep met favoriete volgde op ruim anderhalve minuut.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dylan Teuns wint zesde etappe Tour de France op La Planche des Belles Filles of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: Tour de France, belg, etappe, video, giulio ciccone, naam

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.