Koningin Máxima weigert te reageren op controversieel gesprek met Saudische kroonprins

Koningin Máxima weigert te reageren op controversieel gesprek met Saudische kroonprins

Koningin Máxima is weer op reis als ambassadeur van de Verenigde Naties. RTL Boulevard sprak haar in Bangladesh en vroeg ook naar haar controversiële gesprek met de Saudische kroonprins Bin Salman, maar daar wilde onze koningin niet te veel over zeggen.

Uitvoerig besproken
Volgens koningin Máxima is de kwestie uitvoerig besproken door minister-president Mark Rutte en minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok, en daar wil ze het bij laten. Volgens royaltydeskundige Marc van der Linden is dit geen verrassing, omdat de koninklijke familie de lijn van het kabinet volgt, maar John van den Heuvel vindt het allemaal hoogst verbazingwekkend.

Bekijk het hele fragment hieronder.

<em>Koningin Máxima</em> weigert te reageren op controversieel gesprek met <em>Saudische kroonprins</em> Koningin Máxima is weer op reis als ambassadeur van de Verenigde Naties. RTL Boulevard sprak haar in Bangladesh en vroeg ook naar haar controversiële gesprek met de Saudische kroonprins Bin Salman, maar daar wilde onze koningin niet te veel over zeggen. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima lijken weer dolverliefd te zijn Bekijk deze video » Uitvoerig besprokenVolgens koningin Máxima is de kwestie uitvoerig besproken door minister-president Mark Rutte en minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok, en daar wil ze het bij laten. Volgens royaltydeskundige Marc van der Linden is dit geen verrassing, omdat de koninklijke familie de lijn van het kabinet volgt, maar John van den Heuvel vindt het allemaal hoogst verbazingwekkend. Bekijk het hele fragment hieronder.
Royals :
Koningin Máxima weigert te reageren op controversieel gesprek met Saudische kroonprins
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Koningin Máxima weigert te reageren op controversieel gesprek met Saudische kroonprins of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV