Formule 1: Reactie Max Verstappen na 4e plek in kwalificatie in GP Groot-Brittannië

Formule 1: Reactie Max Verstappen na 4e plek in kwalificatie in GP Groot-Brittannië

Formule 1: Reactie Max Verstappen na 4e plek in kwalificatie in GP Groot-Brittannië Max Verstappen reageert tegenover Jack Plooij over het behalen van de 4e plek in kwalificatie in GP Groot-Brittannië. Max Verstappen zegt: "De race-pace voor morgen tijdens de race voelt goed, de afstelling in de kwalificatie is ook goed voor de race. Dus daar ben ik wel blij mee." De Formule 1 GP van Groot-Brittannië 2019 is zondag 14 juli om 15.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. De samenvatting van de Formule 1-race is na afloop te zien op Gids.tv. Max Verstappen blikt vooruit op GP Groot-Brittannië Bekijk deze video »
Formule 1 :

Max Verstappen reageert tegenover Jack Plooij over het behalen van de 4e plek in kwalificatie in GP Groot-Brittannië. Max Verstappen zegt: "De race-pace voor morgen tijdens de race voelt goed, de afstelling in de kwalificatie is ook goed voor de race. Dus daar ben ik wel blij mee."

De Formule 1 GP van Groot-Brittannië 2019 is zondag 14 juli om 15.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. De samenvatting van de Formule 1-race is na afloop te zien op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Formule 1: Reactie Max Verstappen na 4e plek in kwalificatie in GP Groot-Brittannië of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: duitsland, sport, groot-brittannië, live, formule 1, race, ziggo, zondag, samenvatting, max verstappen, verstappen, kwalificatie, video, rtl, reactie, gp van groot-brittannië, ziggo sport, rtl duitsland, plek, live op tv, jack plooij


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV