Livestream Federer - Djokovic (Finale Wimbledon)

Livestream Federer - Djokovic (Finale Wimbledon)

Hoogtepunten Wimbledon-finale

Bekijk hier de gehele wedstrijd live!

Vanmiddag om 15:00 uur staat de grote Wimbledonfinale tussen Roger Federer en Novak Djokovic op het programma. Mis niets van deze wedstrijd der titanen en kijk hierboven nu al live mee met alle voorbereidingen en de hoogtepunten van het toernooi, via The Wimbledon Channel.

Halve finales
Federer wist afgelopen vrijdag zijn eeuwige rivaal Rafael Nadal te verslaan waardoor hij zich voor de finale wist te plaatsen. Djokovic ontdeed zich van een andere spanjaard: hij versloeg Bautista Agut in vier sets en gaat nu op weg naar zijn vijfde eindzege op Wimbledon. Federer won het toernooi al acht keer.

Finale volgen
De wedstrijd is op verschillende manieren te volgen. Dat kan natuurlijk via NPO2, Eurosport of BBC One op tv of online maar er zijn ook andere manieren om jezelf deelgenoot te maken aan deze tennisstrijd. Zo heeft Wimbledon een eigen radiostation, waarop je de wedstrijd kunt volgen als je onderweg bent. Ook kan het leuk zijn om de wedstrijd te volgen op Twitter via #wimbledon.

De Wimbledon-finale Djokovic-Federer is zondag 14 juli om 15.00 uur te zien op NPO 2, Eurosport 1 en BBC One. Online is de wedstrijd te zien op NOS.nl en de Eurosport Player.

Livestream Federer - Djokovic (Finale Wimbledon) Hoogtepunten Wimbledon-finale Djokovic blikt vooruit op Wimbledonfinale tegen Federer: "Ik weet wat ik kan verwachten." Bekijk deze video » Samenvatting Wimbledon mannenfinale: Djokovic - Federer Bekijk deze video » Wimbledon-finale: Tweede set gemakkelijk naar Federer Bekijk deze video » Wimbledon-finale: Derde set uit tiebrake voor Djokovic Bekijk deze video » Wimbledon-finale: Federer pakt vierde set in spetterende finale Bekijk deze video » Wimbledon-finale: nu al legendarische finale eindigt met tiebreak Bekijk deze video » Novak Djokovic wint mannentoernooi Wimbledon 2019 Bekijk deze video » Bekijk hier de gehele wedstrijd live! Vanmiddag om 15:00 uur staat de grote Wimbledonfinale tussen Roger Federer en Novak Djokovic op het programma. Mis niets van deze wedstrijd der titanen en kijk hierboven nu al live mee met alle voorbereidingen en de hoogtepunten van het toernooi, via The Wimbledon Channel. Halve finalesFederer wist afgelopen vrijdag zijn eeuwige rivaal Rafael Nadal te verslaan waardoor hij zich voor de finale wist te plaatsen. Djokovic ontdeed zich van een andere spanjaard: hij versloeg Bautista Agut in vier sets en gaat nu op weg naar zijn vijfde eindzege op Wimbledon. Federer won het toernooi al acht keer. Djokovic blikt vooruit op Wimbledonfinale tegen Federer: "Ik weet wat ik kan verwachten." Bekijk deze video » Finale volgenDe wedstrijd is op verschillende manieren te volgen. Dat kan natuurlijk via NPO2, Eurosport of BBC One op tv of online maar er zijn ook andere manieren om jezelf deelgenoot te maken aan deze tennisstrijd. Zo heeft Wimbledon een eigen radiostation, waarop je de wedstrijd kunt volgen als je onderweg bent. Ook kan het leuk zijn om de wedstrijd te volgen op Twitter via #wimbledon. De Wimbledon-finale Djokovic-Federer is zondag 14 juli om 15.00 uur te zien op NPO 2, Eurosport 1 en BBC One. Online is de wedstrijd te zien op NOS.nl en de Eurosport Player. Bekijk ook Roger Federer wint van Rafael Nadal (halve finale Wimbledon) Bekijk deze video » Simona Halep wint vrouwentoernooi Wimbledon 2019 Bekijk deze video » Begraven Meghan en Kate strijdbijl op Wimbledon? Bekijk deze video »
Sport :
Livestream Federer - Djokovic (Finale Wimbledon)
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Livestream Federer - Djokovic (Finale Wimbledon) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV