Djokovic blikt vooruit op Wimbledonfinale tegen Federer: "Ik weet wat ik kan verwachten."

Djokovic blikt vooruit op Wimbledonfinale tegen Federer: "Ik weet wat ik kan verwachten."

<em>Djokovic</em> blikt vooruit op Wimbledonfinale tegen <em>Federer</em>: &quot;Ik weet wat ik kan verwachten.&quot; Novak Djokovic speelt vandaag de Wimbledonfinale tegen Roger Federer. Hij blikt vooruit op de wedstrijd: "We weten allemaal hoe goed hij is, zeker hier. Hij speelt erg snel en neemt daarmee tijd van de tegenstander weg. Ik heb wat spannende finales met hem gespeeld hier dus ik weet wat ik kan verwachten." Bekijk de hele persconferentie hierboven. Volg de Wimbledon finale tussen Djokovic en Federer hier via de LIVESTREAM De Wimbledon-finale Djokovic-Federer is zondag 14 juli om 15.00 uur te zien op NPO 2, Eurosport 1 en BBC One. Online is de wedstrijd te zien op NOS.nl en de Eurosport Player. Bekijk ook Simona Halep wint vrouwentoernooi Wimbledon 2019 Bekijk deze video » Begraven Meghan en Kate strijdbijl op Wimbledon? Bekijk deze video » Livestream Federer - Djokovic (Finale Wimbledon) Bekijk deze video »
Tennis :
Djokovic blikt vooruit op Wimbledonfinale tegen Federer: "Ik weet wat ik kan verwachten."

Novak Djokovic speelt vandaag de Wimbledonfinale tegen Roger Federer. Hij blikt vooruit op de wedstrijd: "We weten allemaal hoe goed hij is, zeker hier. Hij speelt erg snel en neemt daarmee tijd van de tegenstander weg. Ik heb wat spannende finales met hem gespeeld hier dus ik weet wat ik kan verwachten." Bekijk de hele persconferentie hierboven.

Volg de Wimbledon finale tussen Djokovic en Federer hier via de LIVESTREAM

De Wimbledon-finale Djokovic-Federer is zondag 14 juli om 15.00 uur te zien op NPO 2, Eurosport 1 en BBC One. Online is de wedstrijd te zien op NOS.nl en de Eurosport Player.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Djokovic blikt vooruit op Wimbledonfinale tegen Federer: "Ik weet wat ik kan verwachten." of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV