Martien Meiland over de 'Frank en Rogier-rel'

Martien Meiland over de 'Frank en Rogier-rel'

Martien Meiland over de 'Frank en Rogier-rel' Een tijdje geleden werd duidelijk dat Martien Meiland totaal geen fan was van interieurstylisten Frank en Rogier. ,,Die twee zijn hier niet geweest en dat gaat ook nooit gebeuren. Mijn familie en ik zijn totaal geen fan", had de realityster gezegd. Nu reageert Martien bij Shownieuws nogamaals op de rel. ,,Er had in een blad gestaan dat ik ze niet leuk zo vinden. Dat is niet waar. Het zijn hartstikke aardige en lieve mensen. Ik heb ze ooit eens ontmoet." Bekijk het hele interview hierboven. Bekijk ook Chateau Meiland Martien: "We werden gewoon uitgelachen!" Bekijk deze video » Seizoen 2 van Chateau Meiland: de eerste bruiloft in het chateau Bekijk deze video »
TV :
Martien Meiland over de 'Frank en Rogier-rel'

Een tijdje geleden werd duidelijk dat Martien Meiland totaal geen fan was van interieurstylisten Frank en Rogier. ,,Die twee zijn hier niet geweest en dat gaat ook nooit gebeuren. Mijn familie en ik zijn totaal geen fan", had de realityster gezegd. Nu reageert Martien bij Shownieuws nogamaals op de rel. ,,Er had in een blad gestaan dat ik ze niet leuk zo vinden. Dat is niet waar. Het zijn hartstikke aardige en lieve mensen. Ik heb ze ooit eens ontmoet."

Bekijk het hele interview hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland over de 'Frank en Rogier-rel' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV