Brand aangestoken bij shishalounge Vredebest in Gouda

Brand aangestoken bij shishalounge Vredebest in Gouda

Brand aangestoken bij shishalounge Vredebest in Gouda Bij Opsporing Verzocht werd er aandacht besteed aan een zaak waarbij er brand is gesticht in een shishalounge in Vredebest in Gouda. Op bewakingsbeelden is te zien hoe de man met twee plastic tassen bij de lounge aankomt. Niet veel later sloegen de vlammen uit het pand. Bekijk de video van Opsporing Verzocht hierboven. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 55-jarige Rob van Eijk doodgeschoten bij winkelcentrum Het Rond in Houten Bekijk deze video » Jacht op Ridouan Taghi en Saïd Razzouki Bekijk deze video »
TV :

Bij Opsporing Verzocht werd er aandacht besteed aan een zaak waarbij er brand is gesticht in een shishalounge in Vredebest in Gouda. Op bewakingsbeelden is te zien hoe de man met twee plastic tassen bij de lounge aankomt. Niet veel later sloegen de vlammen uit het pand.

Bekijk de video van Opsporing Verzocht hierboven.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Brand aangestoken bij shishalounge Vredebest in Gouda of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: plastic, gouda, bewakingsbeelden, opsporing, lounge, npo, vlammen, opsporing verzocht, tv-programma, video, brand, tassen, npo 1, terugkijken

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.