Aran Bade over relatie Yolante en Wesley Sneijder: 'dit doet iets met Wesley'

Aran Bade over relatie Yolante en Wesley Sneijder: 'dit doet iets met Wesley'

Aran Bade over relatie Yolante en Wesley Sneijder: 'dit doet iets met Wesley' Wesley Sneijder bracht deze week een statement naar buiten over zijn relatie met Yolante. Hierin verklaarde hij dat hij in zijn huwelijk veel fouten heeft gemaakt. Daarnaast vertelde hij dat ze nog niet gescheiden waren maar ook niet meer bij elkaar zijn. ,,Ik vind het goed dat hij dit naar buiten heeft gebracht. Dat ze uit elkaar zijn, doet hem iets", vertelt entertainmentexpert Aran Bade bij RTL Boulevard. Bekijk het hele item hierboven. Bekijk ook Peter R. de Vries over hulp TBS'ers in cold case-zaak Jaïr Soares Bekijk deze video » Vivianne Bendermacher over gevaren FaceApp Bekijk deze video »
TV :
Aran Bade over relatie Yolante en Wesley Sneijder: 'dit doet iets met Wesley'

Wesley Sneijder bracht deze week een statement naar buiten over zijn relatie met Yolante. Hierin verklaarde hij dat hij in zijn huwelijk veel fouten heeft gemaakt. Daarnaast vertelde hij dat ze nog niet gescheiden waren maar ook niet meer bij elkaar zijn. ,,Ik vind het goed dat hij dit naar buiten heeft gebracht. Dat ze uit elkaar zijn, doet hem iets", vertelt entertainmentexpert Aran Bade bij RTL Boulevard.

Bekijk het hele item hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Aran Bade over relatie Yolante en Wesley Sneijder: 'dit doet iets met Wesley' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV