Ongeneeslijk zieke Soufiane Elazizi vertelt zijn heftige verhaal in Zomer met Art

Ongeneeslijk zieke Soufiane Elazizi vertelt zijn heftige verhaal in Zomer met Art

Ongeneeslijk zieke Soufiane Elazizi vertelt zijn heftige verhaal in Zomer met Art Soufiane Elazizi was pas achttien jaar toen hij de diagnose SCA type 2 kreeg. Het is een ongeneeslijke ziekte, waaraan onder anderen zijn vader, zus en twee ooms zijn overleden. Toch wil de jongeman het beste van het leven maken: hij heeft een bucket list opgesteld die hij afwerkt. Ondertussen wil hij ook zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek. Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv. Theo Hiddema gaat met zijn kat Bram op roadtrip Bekijk deze video » Gert Verhulst: "Ik zie mijn zoon Viktor als een jongetje van vijf dat niks kan" Bekijk deze video »
Talkshow :
Ongeneeslijk zieke Soufiane Elazizi vertelt zijn heftige verhaal in Zomer met Art

Soufiane Elazizi was pas achttien jaar toen hij de diagnose SCA type 2 kreeg. Het is een ongeneeslijke ziekte, waaraan onder anderen zijn vader, zus en twee ooms zijn overleden. Toch wil de jongeman het beste van het leven maken: hij heeft een bucket list opgesteld die hij afwerkt. Ondertussen wil hij ook zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek.

Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ongeneeslijk zieke Soufiane Elazizi vertelt zijn heftige verhaal in Zomer met Art of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV