Matthijs de Ligt in Turijn: "Ik ben erg blij om hier te zijn"

Matthijs de Ligt in Turijn: "Ik ben erg blij om hier te zijn"

<em>Matthijs de Ligt</em> in Turijn: &quot;Ik ben erg blij om hier te zijn&quot; Dinsdagavond is Matthijs de Ligt in Turijn geland om zijn transfer naar Juventus af te ronden. Op het vliegveld maakte de verdediger al een filmpje: "Hoi Bianconeri, ik ben erg blij om hier te zijn!" Warm welkomDe 19-jarige verdediger krijgt in ieder geval een warm welkom van de Juventus-supporters, die hem in grote getale opwachtten bij het stadion. Hij maakte direct wat foto's met de fans. Ajax ontvangt zo'n 70 tot 75 miljoen euro voor De Ligt. Bekijk het fragment hierboven. Matthijs de Ligt vertrekt voor 70 miljoen euro naar Juventus Bekijk deze video » Wat doet de transfer van Matthijs de Ligt met zijn liefdesleven? Bekijk deze video » Matthijs de Ligt bedankt Ajax-fans in prachtige video Bekijk deze video »
Voetbal :
Matthijs de Ligt in Turijn: "Ik ben erg blij om hier te zijn"

Dinsdagavond is Matthijs de Ligt in Turijn geland om zijn transfer naar Juventus af te ronden. Op het vliegveld maakte de verdediger al een filmpje: "Hoi Bianconeri, ik ben erg blij om hier te zijn!"

Warm welkom
De 19-jarige verdediger krijgt in ieder geval een warm welkom van de Juventus-supporters, die hem in grote getale opwachtten bij het stadion. Hij maakte direct wat foto's met de fans. Ajax ontvangt zo'n 70 tot 75 miljoen euro voor De Ligt.

Bekijk het fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Matthijs de Ligt in Turijn: "Ik ben erg blij om hier te zijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV