Duncan Laurence brengt akoestische versie Arcade uit

Duncan Laurence brengt akoestische versie Arcade uit

<em>Duncan Laurence</em> brengt akoestische versie <em>Arcade</em> uit Het is alweer een tijdje geleden sinds Duncan Laurence met zijn nummer Arcade de harten van heel Europa veroverde en het Eurovisie Songfestival 2019 won. Intussen heeft de artiest niet stilgezeten. Zo tradt hij onder andere op bij Pinkpop en heeft hij zijn eigen tour gestart. Nu brengt de zanger de akoestische versie van Arcade uit. Bekijk de beelden vanuit de studio hierboven. Bekijk ook Duncan Laurence schreef nummers voor de Koreaanse markt: "Vet hè?" Bekijk deze video » Vijf steden strijden om organisatie Eurovisie Songfestival 2020 Bekijk deze video »
Muziek :
Duncan Laurence brengt akoestische versie Arcade uit

Het is alweer een tijdje geleden sinds Duncan Laurence met zijn nummer Arcade de harten van heel Europa veroverde en het Eurovisie Songfestival 2019 won. Intussen heeft de artiest niet stilgezeten. Zo tradt hij onder andere op bij Pinkpop en heeft hij zijn eigen tour gestart. Nu brengt de zanger de akoestische versie van Arcade uit.

Bekijk de beelden vanuit de studio hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Duncan Laurence brengt akoestische versie Arcade uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV