Tatjana Šimic laat zien hoe ze aan strak lichaam komt

Tatjana Šimic laat zien hoe ze aan strak lichaam komt

Tatjana Šimic laat zien hoe ze aan strak lichaam komt Tatjana Šimic is inmiddels 56 jaar en heeft nog steeds een erg strak lichaam. Op Instagram deelde ze beelden hoe ze dit voor elkaar krijgt. De blondine gaat niet elke dag urenlang naar de sportschool. Ze gebruikt namelijk een apparaat die haar spieren dermate stimuleert, dat ze daarvoor niet hoeft te trainen. Bekijk de beelden van Tatjana hierboven. Bekijk ook Guido den Aantrekker: 'Wesley Sneijder en Gaby Blaaser aan het daten' Bekijk deze video » Sylvie Meis zoenend gespot met nieuwe liefde Niclas Castello Bekijk deze video »
Amusement :
Tatjana Šimic laat zien hoe ze aan strak lichaam komt

Tatjana Šimic is inmiddels 56 jaar en heeft nog steeds een erg strak lichaam. Op Instagram deelde ze beelden hoe ze dit voor elkaar krijgt. De blondine gaat niet elke dag urenlang naar de sportschool. Ze gebruikt namelijk een apparaat die haar spieren dermate stimuleert, dat ze daarvoor niet hoeft te trainen.

Bekijk de beelden van Tatjana hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tatjana Šimic laat zien hoe ze aan strak lichaam komt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV