Bauke Mollema over etappe 12 van Tour de France 2019: 'Ik wijzig mijn strategie nog niet'

Bauke Mollema over etappe 12 van Tour de France 2019: 'Ik wijzig mijn strategie nog niet'

Bauke Mollema over etappe 12 van Tour de France 2019: 'Ik wijzig mijn strategie nog niet' Het is nog niet de tour van Bauke Mollema. De wielrenner heeft nog maar weinig succes gehad in deze ronde van Frankrijk. Aan de start van de twaalfde etappe van de Tour de France 2019 vertelde Bauke Mollema aan In Het Wiel: ,,We gaan nu de bergen in dus we krijgen nu een hele andere koers. We moeten zorgen dat we ons nu van een betere kant laten zien." Bekijk het hele interview hierboven. Bekijk ook Samenvatting etappe 11 Tour de France 2019 Bekijk deze video » Mart Smeets over de regie van Tour de France: 'Alles is nep' Bekijk deze video »
Wielrennen :

Het is nog niet de tour van Bauke Mollema. De wielrenner heeft nog maar weinig succes gehad in deze ronde van Frankrijk. Aan de start van de twaalfde etappe van de Tour de France 2019 vertelde Bauke Mollema aan In Het Wiel: ,,We gaan nu de bergen in dus we krijgen nu een hele andere koers. We moeten zorgen dat we ons nu van een betere kant laten zien."

Bekijk het hele interview hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bauke Mollema over etappe 12 van Tour de France 2019: 'Ik wijzig mijn strategie nog niet' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: frankrijk, bauke mollema, interview, Tour de France, ronde van frankrijk, bergen, de tour van bauke, tour van bauke, wielrenner, strategie, wiel, etappe, koers, video, start, reactie, etappe 12

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.