Schokkend bericht: Kaylee vertrekt per direct uit Utopia

Schokkend bericht: Kaylee vertrekt per direct uit Utopia

Schokkend bericht: Kaylee vertrekt per direct uit Utopia Deelneemster Kaylee heeft besloten om per direct uit Utopia te vertrekken. Dat valt alle bewoners rauw op hun dak, maar eentje in het bijzonder: Dylan was het vriendje van Kaylee. Hij zal het nu dus op eigen houtje moeten doen. Kaylee is erg emotioneel en zegt dat ze ontzettend veel heeft geleerd van haar deelname aan het programma. Bekijk de beelden hierboven. Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Utopia: Mariska is klaar met getreuzel Dylan en Kaylee Bekijk deze video » Ook Utopia heeft last van noodweer Bekijk deze video » Kaylee bedankt Utopia-kijker in videoboodschap Bekijk deze video »
TV :

Deelneemster Kaylee heeft besloten om per direct uit Utopia te vertrekken. Dat valt alle bewoners rauw op hun dak, maar eentje in het bijzonder: Dylan was het vriendje van Kaylee. Hij zal het nu dus op eigen houtje moeten doen. Kaylee is erg emotioneel en zegt dat ze ontzettend veel heeft geleerd van haar deelname aan het programma. Bekijk de beelden hierboven.

Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schokkend bericht: Kaylee vertrekt per direct uit Utopia of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: bewoners, sbs, utopia, tv-programma, deelname, emotioneel, schokkend, video, dak, sbs 6, terugkijken, kaylee


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV