Marlijn Weerdenburg reageert op naaktfoto's: "Ik wist dat ik rare foto's had"

Marlijn Weerdenburg reageert op naaktfoto's: "Ik wist dat ik rare foto's had"

Marlijn Weerdenburg reageert op naaktfoto's: "Ik wist dat ik rare foto's had" In april van dit jaar kwamen er pikante foto's van Marlijn Weerdenburg op het internet terecht. Toen werd haar iCloud-account gehackt, waardoor er naaktfoto's op het web circuleren. Ze heeft het geprobeerd van zich af te zetten, maar ze wist wel dat ze rare foto's had. PersoonlijkToch vindt ze het bijzonder vervelend, omdat het wel haar privéfoto's zijn. Weerdenburg was dan ook behoorlijk geschrokken toen ze erachter kwam, vooral omdat er ook hele persoonlijke foto's bij zaten, van mindere periodes in haar leven. Daarom heeft ze in ieder geval een rigoureus besluit genomen: ze heeft geen iCloud meer. Bekijk het hele interview hierboven. Naaktfoto's Marlijn Weerdenburg gehackt en op internet geplaatst Bekijk deze video »
TV :

In april van dit jaar kwamen er pikante foto's van Marlijn Weerdenburg op het internet terecht. Toen werd haar iCloud-account gehackt, waardoor er naaktfoto's op het web circuleren. Ze heeft het geprobeerd van zich af te zetten, maar ze wist wel dat ze rare foto's had.

Persoonlijk
Toch vindt ze het bijzonder vervelend, omdat het wel haar privéfoto's zijn. Weerdenburg was dan ook behoorlijk geschrokken toen ze erachter kwam, vooral omdat er ook hele persoonlijke foto's bij zaten, van mindere periodes in haar leven. Daarom heeft ze in ieder geval een rigoureus besluit genomen: ze heeft geen iCloud meer.

Bekijk het hele interview hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marlijn Weerdenburg reageert op naaktfoto's: "Ik wist dat ik rare foto's had" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV