Mart Smeets blikt terug op etappe 12 van de Tour de France 2019

Mart Smeets blikt terug op etappe 12 van de Tour de France 2019

Mart Smeets blikt terug op etappe 12 van de Tour de France 2019 Mart Smeets heeft gisteravond (17 juli) behoorlijk wat stof doen opwaaien met zijn uitspraken in Jinek, maar de sportverslaggever gaat gewoon door met het nabeschouwen van de Tour de France. Ook hij kon bijna niet geloven dat er vandaag een kopgroep van maar liefst veertig man was. Die grote groep zorgde wel voor een spannende etappe. Louis van Gaal legt Jumbo-ploegleider uit hoe je een sprint moet winnen Bekijk deze video » Samenvatting etappe 12 van de Tour de France 2019 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Mart Smeets blikt terug op etappe 12 van de Tour de France 2019

Mart Smeets heeft gisteravond (17 juli) behoorlijk wat stof doen opwaaien met zijn uitspraken in Jinek, maar de sportverslaggever gaat gewoon door met het nabeschouwen van de Tour de France. Ook hij kon bijna niet geloven dat er vandaag een kopgroep van maar liefst veertig man was. Die grote groep zorgde wel voor een spannende etappe.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mart Smeets blikt terug op etappe 12 van de Tour de France 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV