Tweede aflevering De smaak van Joël gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tweede aflevering De smaak van Joël gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tweede aflevering De smaak van Joël gemist? Bekijk hier de hele uitzending In De smaak van Joël worden in zes aflevering de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen, die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken, ontrafeld. In de tweede aflevering: aromatiseren. SmaaktestWaarom aroma's zulke dominante smaakmakers zijn, ontdekken we in deze aflevering. Joël doet daarom een smaaktest met drie jeugdige experts. NostalgischHij reist ook naar het Verenigd Koninkrijk voor een bezoek aan een van de beste restaurant ter wereld; The Fat Duck. Hier brengen ze aromatiseren naar een heel nieuw level: natuurlijk om de gerechten lekkerder te maken, maar ook om diep nostalgische gevoelens op te roepen. Joël moet terug naar zijn kindertijd. Joël Broekaert lyrisch over beste restaurant ter wereld: Mirazur Bekijk deze video » Nederlandse versie The restaurant that makes mistakes komt naar SBS6 Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

In De smaak van Joël worden in zes aflevering de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen, die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken, ontrafeld. In de tweede aflevering: aromatiseren.

Smaaktest
Waarom aroma's zulke dominante smaakmakers zijn, ontdekken we in deze aflevering. Joël doet daarom een smaaktest met drie jeugdige experts.

Nostalgisch
Hij reist ook naar het Verenigd Koninkrijk voor een bezoek aan een van de beste restaurant ter wereld; The Fat Duck. Hier brengen ze aromatiseren naar een heel nieuw level: natuurlijk om de gerechten lekkerder te maken, maar ook om diep nostalgische gevoelens op te roepen. Joël moet terug naar zijn kindertijd.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De smaak van Joël of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV