La Casa de Papel 3 staat nu op Netlfix. Bekijk beelden van de première.

La Casa de Papel 3 staat nu op Netlfix. Bekijk beelden van de première.

La Casa de Papel 3 staat nu op Netlfix. Bekijk beelden van de première. Wereldwijd is vandaag het derde seizoen van de Netflix-hitserie La Casa de Papel in première gegaan. Ook in Colombia werd dat groots gevierd, in aanwezigheid van de cast van de serie. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Bekijk trailer La Casa de Papel seizoen 3 Bekijk deze video » La Casa de Papel 3 op Netflix. Bekijk samenvatting seizoen 1-2 Bekijk deze video » La Casa de Papel seizoen 3 komt eraan: Sierd de Vos blikt terug Bekijk deze video »
TV :

Wereldwijd is vandaag het derde seizoen van de Netflix-hitserie La Casa de Papel in première gegaan. Ook in Colombia werd dat groots gevierd, in aanwezigheid van de cast van de serie. Bekijk de beelden hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op La Casa de Papel 3 staat nu op Netlfix. Bekijk beelden van de première. of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: colombia, netflix, première, serie, wereldwijd, video, hitserie, la casa de papel, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.