"Als Sylvie Meis een non was zou ze met pek en veren het klooster worden uitgezet"

"Als Sylvie Meis een non was zou ze met pek en veren het klooster worden uitgezet"

&quot;Als <em>Sylvie Meis</em> een non was zou ze met pek en veren het klooster worden uitgezet&quot; Bij Shownieuws wordt uiteraard de nieuwe liefde van Sylvie Meis, Niclas Castello, besproken. Daarnaast is er ook bijzondere aandacht voor alle exen van de socialite. Meis zelf vindt overigens niet dat ze veel vriendjes gehad heeft en zou zich voordoen als een soort non. "Wel een non die volgens mij met pek en veren het klooster wordt uitgezet," aldus Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven. ZorgenShownieuws maakt zich enige zorgen over het wel en wee van de diva. "Deze vrouw heeft toch echt hulp nodig", zo zegt Ettekoven, doelend op het feit dat Meis steeds weer met een andere vriend ten tonele verschijnt. Wie is deze Niclas Castello eigenlijk? "Hij is kunstenaar en heeft een vermogen van 50 miljoen. Niet iets wat je direct bij Sylvie zou verwachten, dat ze valt op een rijke man. Dat is ook voor het eerst." Sylvie Meis zoenend gespot met nieuwe liefde Niclas Castello Bekijk deze video » Niet bevorderlijk voor DamiánSylvie moet nog maar even wachten voor ze hem voorstelt aan haar zoon Damián, zo stelt Ettekoven voor. "Die jongen weet het van gekkigheid ook niet meer. Die wordt ongeveer om de maand voorgesteld aan een nieuwe grote liefde van zijn moeder. Ik denk niet dat dat heel erg bevordelijk is voor zijn blik op onze wereld." Met pek en veren klooster uitMeis vindt zelf overigens niet dat ze veel vriendjes gehad heeft. Ze omschrijft zichzelf namelijk regelmatig als een soort non. "Wel een non die volgens mij met pek en veren het klooster wordt uitgezet," aldus Ettekoven. "Of ze zou het met de priester doen", vult Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker hem aan. Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk ook Gaat Sylvie Meis verhuizen of houdt ze voorjaarsschoonmaak? Bekijk deze video » Sylvie Meis zoenend gespot met nieuwe liefde Niclas Castello Bekijk deze video » Sylvie Meis hysterisch blij na poging Bottle Cap Challenge Bekijk deze video »
TV :
"Als Sylvie Meis een non was zou ze met pek en veren het klooster worden uitgezet"

Bij Shownieuws wordt uiteraard de nieuwe liefde van Sylvie Meis, Niclas Castello, besproken. Daarnaast is er ook bijzondere aandacht voor alle exen van de socialite. Meis zelf vindt overigens niet dat ze veel vriendjes gehad heeft en zou zich voordoen als een soort non. "Wel een non die volgens mij met pek en veren het klooster wordt uitgezet," aldus Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven.

Zorgen
Shownieuws maakt zich enige zorgen over het wel en wee van de diva. "Deze vrouw heeft toch echt hulp nodig", zo zegt Ettekoven, doelend op het feit dat Meis steeds weer met een andere vriend ten tonele verschijnt. Wie is deze Niclas Castello eigenlijk? "Hij is kunstenaar en heeft een vermogen van 50 miljoen. Niet iets wat je direct bij Sylvie zou verwachten, dat ze valt op een rijke man. Dat is ook voor het eerst."

Niet bevorderlijk voor Damián
Sylvie moet nog maar even wachten voor ze hem voorstelt aan haar zoon Damián, zo stelt Ettekoven voor. "Die jongen weet het van gekkigheid ook niet meer. Die wordt ongeveer om de maand voorgesteld aan een nieuwe grote liefde van zijn moeder. Ik denk niet dat dat heel erg bevordelijk is voor zijn blik op onze wereld."

Met pek en veren klooster uit
Meis vindt zelf overigens niet dat ze veel vriendjes gehad heeft. Ze omschrijft zichzelf namelijk regelmatig als een soort non. "Wel een non die volgens mij met pek en veren het klooster wordt uitgezet," aldus Ettekoven. "Of ze zou het met de priester doen", vult Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker hem aan. Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op "Als Sylvie Meis een non was zou ze met pek en veren het klooster worden uitgezet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen