Beelden dolfijnen voor Noord-Hollandse kust

Beelden dolfijnen voor Noord-Hollandse kust

Beelden dolfijnen voor Noord-Hollandse kust Meerdere schippers hebben vandaag dolfijnen gezien langs de kust van Noord-Holland. Het gaat om een groep tuimelaars. De groep zwom vanaf Camperduin in de richting van Den Helder. ,,Wie gelooft dat nou dat je dolfijnen op de Waddenzee hebt gezien", vertelt een verbaasde schipper aan Hart van Nederland. Bekijk de beelden van de dolfijnen hierboven. Bekijk ook Arie Slob over verzet Westland tegen isalamitische basisschool Bekijk deze video » Samenvatting Nijmeegse Vierdaagse 2019 Bekijk deze video »
Nieuws :

Meerdere schippers hebben vandaag dolfijnen gezien langs de kust van Noord-Holland. Het gaat om een groep tuimelaars. De groep zwom vanaf Camperduin in de richting van Den Helder. ,,Wie gelooft dat nou dat je dolfijnen op de Waddenzee hebt gezien", vertelt een verbaasde schipper aan Hart van Nederland.

Bekijk de beelden van de dolfijnen hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beelden dolfijnen voor Noord-Hollandse kust of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: dolfijnen, nederland, schipper, den helder, waddenzee, kust, noord holland, holland, tuimelaars, video, hart van nederland

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.