Tino Martin krijgt gouden plaat voor Zij weet het

Tino Martin krijgt gouden plaat voor Zij weet het

Tino Martin krijgt gouden plaat voor Zij weet het Het is een erg goed jaar voor Tino Martin. Eerder stond hij al in een uitverkocht Olympisch Stadion in Amsterdam. Inmiddels is hij niet meer uit de hitlijsten te slaan met zijn nummer Zij weet het. Bij RTL Boulevard krijgt de zanger een gouden plaat voor de single die al meer dan zes miljoen keer is gestreamd. ,,Ik weet niet wat me overkomt. Het doet me echt heel veel", zegt hij. Bekijk het hele item hierboven. Bekijk ook Jamai Loman loopt Nijmeegse Vierdaagse uit: 'Het valt mee met de blaren' Bekijk deze video » Ronald Molendijk over nieuw album Beyoncé Bekijk deze video »
TV :

Het is een erg goed jaar voor Tino Martin. Eerder stond hij al in een uitverkocht Olympisch Stadion in Amsterdam. Inmiddels is hij niet meer uit de hitlijsten te slaan met zijn nummer Zij weet het. Bij RTL Boulevard krijgt de zanger een gouden plaat voor de single die al meer dan zes miljoen keer is gestreamd. ,,Ik weet niet wat me overkomt. Het doet me echt heel veel", zegt hij.

Bekijk het hele item hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tino Martin krijgt gouden plaat voor Zij weet het of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: amsterdam, miljoen, nederland, stadion, gouden_plaat, olympisch stadion, uitverkocht, rtl boulevard, gratis, boulevard, single, video, rtl, zanger, concertzaal, verrassing, rtl xl, tino martin

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.