Yentl en De Boer wisten niet van elkaar dat ze bezig waren met zwanger worden

Yentl en De Boer wisten niet van elkaar dat ze bezig waren met zwanger worden

Yentl en De Boer wisten niet van elkaar dat ze bezig waren met zwanger worden Yentl Schieman en Christine de Boer, beter bekend als cabaretduo Yentl en De Boer, waren gisterenavond te gast bij Jinek. Ze spraken onder andere over het opvallende nieuws dat ze gelijktijdig zwanger zijn. "We wisten niet van elkaar dat we bezig waren met zwanger worden", aldus Christine. Bekijk het hele fragment hierboven. Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gert Verhulst: "Was het zo moeilijk voor Mattie Valk om iemand te vinden?" Bekijk deze video » Terugblik op Vierdaagse bij Jinek: "De muziek was slecht" Bekijk deze video »
TV :
Yentl en De Boer wisten niet van elkaar dat ze bezig waren met zwanger worden

Yentl Schieman en Christine de Boer, beter bekend als cabaretduo Yentl en De Boer, waren gisterenavond te gast bij Jinek. Ze spraken onder andere over het opvallende nieuws dat ze gelijktijdig zwanger zijn. "We wisten niet van elkaar dat we bezig waren met zwanger worden", aldus Christine. Bekijk het hele fragment hierboven.

Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Yentl en De Boer wisten niet van elkaar dat ze bezig waren met zwanger worden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV