Dit duo wist piemels uit op parcours Tour de France

Dit duo wist piemels uit op parcours Tour de France

Dit duo wist piemels uit op parcours Tour de France Tijdens de Tour de France worden er veel dingen op de weg geschilderd door publiek. Vaak zijn dit bemoedigende woorden, maar soms zitten er grappenmakers tussen die een fallus op het wegdek schilderen. Bij NOS Sport volgden ze een Frans duo die deze symbolen maskeren. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Tour de France 2019: Onboard beelden etappe 14 Bekijk deze video » Tour de France 2019: vooruitblik etappe 15 Bekijk deze video »
Sport :

Tijdens de Tour de France worden er veel dingen op de weg geschilderd door publiek. Vaak zijn dit bemoedigende woorden, maar soms zitten er grappenmakers tussen die een fallus op het wegdek schilderen. Bij NOS Sport volgden ze een Frans duo die deze symbolen maskeren.

Bekijk de beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit duo wist piemels uit op parcours Tour de France of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: sport, wielrennen, nos, Tour de France, tourdefrance, wegdek, schilderen, parcours, video, publiek, nos sport, duo


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV