Lange samenvatting Liverpool - Sevilla

Lange samenvatting Liverpool - Sevilla

Lange samenvatting Liverpool - Sevilla Veel Europese topclubs bereiden zich deze zomer in de Verenigde Staten voor op het nieuwe seizoen. Liverpool en Sevilla namen het daar tegen elkaar op in een vriendschappelijke wedstrijd. Alhoewel, heel vriendschappelijk ging het er niet aan toe: rond de rode kaart voor Sevilla-speler Joris Gnagnon, die een verschrikkelijk schop uitdeelde, werd het behoorlijk grimmig. Bekijk de lange samenvatting hierboven. Zo klinkt You’ll Never Walk Alone na winst Liverpool Champions League Bekijk deze video » Vaderdag: Virgil van Dijk verrast emotionele Liverpool-fan Bekijk deze video »
Voetbal :

Veel Europese topclubs bereiden zich deze zomer in de Verenigde Staten voor op het nieuwe seizoen. Liverpool en Sevilla namen het daar tegen elkaar op in een vriendschappelijke wedstrijd. Alhoewel, heel vriendschappelijk ging het er niet aan toe: rond de rode kaart voor Sevilla-speler Joris Gnagnon, die een verschrikkelijk schop uitdeelde, werd het behoorlijk grimmig.

Bekijk de lange samenvatting hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lange samenvatting Liverpool - Sevilla of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wedstrijd, verenigde staten, liverpool, zomer, sevilla, samenvatting, video, rode kaart, seizoen, vriendschappelijk

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.