Eerste aflevering Planeet Nigeria gemist? Bekijk hier de eerste aflevering terug

Eerste aflevering Planeet Nigeria gemist? Bekijk hier de eerste aflevering terug
Nieuw: Planeet Nigeria

Eerste aflevering Planeet Nigeria gemist? Bekijk hier de eerste aflevering terug Ikenna Azuike, comedian en Youtuber, gaat op ontdekkingsreis door zijn geboorteland Nigeria. De zes afleveringen van Planeet Nigeria zijn elke maandag om 21:10 uur te zien op NPO 2. InwonersOp dit moment wonen er in Nigeria bijna 200 miljoen mensen. Over 20 jaar zijn het er net zoveel als in de VS en aan het eind van deze eeuw zelfs een miljard, bijna net zoveel als in China. VeranderingenNigeria is booming en maakt op dit moment een enorme ontwikkeling door. En niet alleen in inwonersaantal. Hoe gaan Nigerianen om met de grote veranderingen in hun land? OptimismeIkenna, die al jaren in Nederland woont, gaat in zes afleveringen dwars door Nigeria. Overal waar hij komt is hij getuige van het optimisme, de trots, energie en veerkracht van Nigerianen en verwondert hij zich over de ontwikkeling van zijn vaderland. Extra beelden Temptation Island VIPS: dit zag je niet in de eerste aflevering Bekijk deze video » Yvon Jaspers onthult: nieuw seizoen Boer zoekt vrouw begint op 1 september Bekijk deze video »
Uitzending :

Uitzending van Planeet Nigeria gemist? Ikenna Azuike, comedian en Youtuber, gaat op ontdekkingsreis door zijn geboorteland Nigeria. De zes afleveringen van Planeet Nigeria zijn elke maandag om 21:10 uur te zien op NPO 2.

Inwoners
Op dit moment wonen er in Nigeria bijna 200 miljoen mensen. Over 20 jaar zijn het er net zoveel als in de VS en aan het eind van deze eeuw zelfs een miljard, bijna net zoveel als in China.

Veranderingen
Nigeria is booming en maakt op dit moment een enorme ontwikkeling door. En niet alleen in inwonersaantal. Hoe gaan Nigerianen om met de grote veranderingen in hun land?

Optimisme
Ikenna, die al jaren in Nederland woont, gaat in zes afleveringen dwars door Nigeria. Overal waar hij komt is hij getuige van het optimisme, de trots, energie en veerkracht van Nigerianen en verwondert hij zich over de ontwikkeling van zijn vaderland.

Bekijk deze aflevering van Planeet Nigeria hier terug.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste aflevering Planeet Nigeria gemist? Bekijk hier de eerste aflevering terug of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: china, miljoen, nederland, planeet, nigeria, npo, miljard, comedian, ikenna azuike, nigeriaanse, droom, optimisme, eeuw, energie, inwoners, npo 2, trots, youtuber, aflevering 1, seizoen, DWARS

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.