Auto-inbrekers vastgelegd op video in Utrecht

Auto-inbrekers vastgelegd op video in Utrecht

Auto-inbrekers vastgelegd op video in Utrecht Op Saffierlaan in Utrecht werden op dinsdag 28 mei een radio- en navigatiesysteem van Audi meegenomen. De dieven sloegen de ruit van de auto in. Ondanks ze hun best deden om camera's te ontwijken, was de camera in de auto niet opgevallen. De politie is nu zoek naar deze twee mannen. Bekijk de video van Opsporing Verzocht hierboven. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 7-jarige Jaïr Soares al sinds 1995 vermist Bekijk deze video » Moord op 57-jarige Saban Berk op Klaprozenweg in Amsterdam Bekijk deze video »
TV :
Auto-inbrekers vastgelegd op video in Utrecht

Op Saffierlaan in Utrecht werden op dinsdag 28 mei een radio- en navigatiesysteem van Audi meegenomen. De dieven sloegen de ruit van de auto in. Ondanks ze hun best deden om camera's te ontwijken, was de camera in de auto niet opgevallen. De politie is nu zoek naar deze twee mannen.

Bekijk de video van Opsporing Verzocht hierboven.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Auto-inbrekers vastgelegd op video in Utrecht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV