Hittegolf in Nederland: Rode Kruis pleit voor lokale hitteplannen

Hittegolf in Nederland: Rode Kruis pleit voor lokale hitteplannen

Hittegolf in Nederland: Rode Kruis pleit voor lokale hitteplannen Iris van Deinse van het Rode Kruis was aanwezig bij Jinek om te vertellen over de gevolgen van de hittegolf die Nederland momenteel teistert. Van Deinse pleit voor lokale hitteplannen: de temperatuurverschillen in een stad kunnen oplopen tot tien graden, en het is belangrijk om te weten waar kwetsbare mensen wonen. Hittegolf: 'Aankomende dagen nog warmer' Bekijk deze video » René van der Gijp over hittegolf: 'Hele dag in het zwembad gelegen' Bekijk deze video »
Talkshow :

Iris van Deinse van het Rode Kruis was aanwezig bij Jinek om te vertellen over de gevolgen van de hittegolf die Nederland momenteel teistert. Van Deinse pleit voor lokale hitteplannen: de temperatuurverschillen in een stad kunnen oplopen tot tien graden, en het is belangrijk om te weten waar kwetsbare mensen wonen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hittegolf in Nederland: Rode Kruis pleit voor lokale hitteplannen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nederland, rode kruis, kruis, hittegolf, hitteplan, hitteplannen, nationaal, rodekruis, video, nationaal hitteplan, jinek, stad, Iris van Deinse

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.