Barbie Samantha de Jong is weer zwanger: kinderbescherming kan ingrijpen

Barbie Samantha de Jong is weer zwanger: kinderbescherming kan ingrijpen

Barbie Samantha de Jong is weer zwanger: kinderbescherming kan ingrijpen Samantha de Jong, die al tien jaar lang beter bekend is als Barbie, heeft via Instagram bekend gemaakt dat ze opnieuw zwanger is. De kinderbescherming kan echter wel ingrijpen, want Samantha's twee andere kinderen zijn onder toezicht van haar ex Michael geplaatst. OnverwachtUit de post blijkt dat Samantha en haar vriend Maron het niet hadden zien aankomen, maar dat het baby'tje zeker welkom is in de familie. Inmiddels is ze vijf weken zwanger. Het positieve bericht komt na een moeilijke periode, maar wat misschien nog wel verrassender is: niemand wist het, zelfs haar moeder en beste vriend niet. Vanwege de kinderbescherming kan het verhaal echter nog een staartje krijgen. Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk ook Jeffrey Lake, de ex van Barbie, gedumpt door vriendin Lisa Sace Bekijk deze video » Zwangere Samantha, Barbie, de Jong: "Ik vecht voor mijn leven" Bekijk deze video » Maron Hill, de vriend van Samantha de Jong (Barbie), is klaar voor baby: "Het is spannend" Bekijk deze video »
Gossip :
Barbie Samantha de Jong is weer zwanger: kinderbescherming kan ingrijpen

Samantha de Jong, die al tien jaar lang beter bekend is als Barbie, heeft via Instagram bekend gemaakt dat ze opnieuw zwanger is. De kinderbescherming kan echter wel ingrijpen, want Samantha's twee andere kinderen zijn onder toezicht van haar ex Michael geplaatst.

Onverwacht
Uit de post blijkt dat Samantha en haar vriend Maron het niet hadden zien aankomen, maar dat het baby'tje zeker welkom is in de familie. Inmiddels is ze vijf weken zwanger. Het positieve bericht komt na een moeilijke periode, maar wat misschien nog wel verrassender is: niemand wist het, zelfs haar moeder en beste vriend niet. Vanwege de kinderbescherming kan het verhaal echter nog een staartje krijgen.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Barbie Samantha de Jong is weer zwanger: kinderbescherming kan ingrijpen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV