Tour de France 2019: Thibaut Pinot is de grote favoriet voor de eindzege

Tour de France 2019: Thibaut Pinot is de grote favoriet voor de eindzege

<em>Tour de France</em> 2019: <em>Thibaut Pinot</em> is de grote favoriet voor de eindzege Met drie beslissende Alpenritten voor de boeg lopen wielerfans rond met een brandende vraag: wie gaat de Tour de France van 2019 winnen? Na een rondje langs renners, kenners en publiek blijkt de Fransman Thibaut Pinot de favoriet. Steven Kruijswijk?Veel ondervraagden, onder wie Bauke Mollema en Koen de Kort, geven aan dat Pinot in de Pyreneeën een zeer sterke indruk maakte in de beklimmingen. Onder meer op de Tourmalet wist de Franse renner behoorlijk wat tijd in te lopen op zijn concurrenten. En Steven Kruijswijk dan? Ook hij hoort bij de favorieten, maar het zal een lastig verhaal worden. Bekijk het hele fragment hierboven. Samenvatting etappe 17 Tour de France 2019 Bekijk deze video » Frans Maassen woest om onverwachte dopingcontrole Jumbo-Visma: "Niet normaal" Bekijk deze video » Tour de France 2019 vooruitblik etappe 18: 'Vandaag pas echt wielrennen' Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tour de France 2019: Thibaut Pinot is de grote favoriet voor de eindzege

Met drie beslissende Alpenritten voor de boeg lopen wielerfans rond met een brandende vraag: wie gaat de Tour de France van 2019 winnen? Na een rondje langs renners, kenners en publiek blijkt de Fransman Thibaut Pinot de favoriet.

Steven Kruijswijk?
Veel ondervraagden, onder wie Bauke Mollema en Koen de Kort, geven aan dat Pinot in de Pyreneeën een zeer sterke indruk maakte in de beklimmingen. Onder meer op de Tourmalet wist de Franse renner behoorlijk wat tijd in te lopen op zijn concurrenten. En Steven Kruijswijk dan? Ook hij hoort bij de favorieten, maar het zal een lastig verhaal worden.

Bekijk het hele fragment hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tour de France 2019: Thibaut Pinot is de grote favoriet voor de eindzege of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV